تفاوت گرانولا با موسلی در چیست؟

گرانولا با موسلی چه فرقی دارد؟

آیا می‌دانید تفاوت گرانولا و موسلی در چیست؟ گرانولا و موسلی، دو ترکیب بسیار خوش طعم و دلچسب است که امروزه افراد زیادی در سراسر دنیا، طرفدار پروپاقرص این ترکیبات هستند. این دو ترکیب در ابتدا برای بهبود حال بیماران تجویز می شد، سپس به مرور زمان به عنوان وعده غذایی کامل مورد استقبال همگان قرار گرفت و امروزه به عنوان صبحانه های دلچسب و لذیذ مورد استفاده قرار می گیرند.

اهمیت مصرف گرانولا و موسلی در وعده صبحانه

فرق گرانولا با موسلی چیست؟
فرق گرانولا با موسلی چیست؟

صبحانه، یکی از مهمترین وعده های غذایی است که برخی از افراد تمایلی برای خوردن آن ندارند و گاه به اشتباه این وعده را به طور کلی از برنامه غذایی خود حذف می کنند. صبحانه، فواید بسیار زیادی برای سلامتی و تندرستی بدن انسان دارد. برهمین اساس همواره متخصصان تغذیه، جایگاه ویژه ای برای صبحانه در نظر می گیرند. صبحانه رژیمی مقوی بدون شک کیفیت زندگی شما را افزایش می دهد و انرژی مثبت بسیار قابل توجهی به شما منتقل می کند.

آنچه در مورد گرانولا و موسلی خواهیم خواند:

  • موسلی چیست؟
  • در مورد گرانولا
  • گرانولا و موسلی
  • برخی از تفاوت های گرانولا با موسلی
  • حقایق تغذیه ای گرانولا و موسلی

موسلی چیست و چه فرقی با گرانولا دارد؟

موسلی چیست و چه فرقی با گرانولا دارد؟
موسلی چیست و چه فرقی با گرانولا دارد؟

موسلی، وعده غذایی کامل و مقوی است که در این ترکیب از انواع مغزها، میوه های خشک، آجیل ها و … استفاده می شود. لازم به ذکر است که ارزش غذایی موسلی بسیار بالا است، به همین خاطر بدن شما را در برابر ابتلا به انواع بیماری ها مقاوم می کند.

مصرف موسلی به عنوان صبحانه و یا میان وعده، انتخاب بسیار شایسته ای است، زیرا این ماده غذایی سرشار از ترکیبات مغذی و مفید است که انرژی و مواد مورد نیاز را به بدن شما منقل می کند. این ماده غذایی به صورت خام قابل استفاده است و معمولاً آن را نمی پزند.

 هنگام مصرف موسلی می توانید آن را با ماست و یا شیر ترکیب کنید، علاوه بر این گاه از آب لیمو نیز برای خوش طعم تر کردن آن استفاده می کنند. طعم ترکیب موسلی بسیار مطلوب است و دیگر نیازی به اضافه کردن شکر ندارد.

مراحل آماده سازی موسلی بسیار آسان و راحت است زیرا موسلی نیازی به پختن ندارد و تنها کافی است از شب قبل، ترکیبات آن را در درون مایعات مختلف مثل شیر خیس کنید علاوه بر این می توانید از آب میوه های تازه مثل سیب و یا پرتقال نیز، استفاده نمایید.

در مورد گرانولا و موسلی بیشتر بدانید

طرز تهیه گرانولا و موسلی بسیار شبیه به یکدیگر است اما یکسری تفاوت میان این دو ترکیب وجود دارد. جو دو سر، یکی از اصلی ترین مواد موجود در گرانولا است. معمولاً برای شیرین تر کردن گرانولا از عسل، شکر قهوه ای و یا خرما استفاده می کنند. به همین خاطر مصرف گرانولا میزان قند خون را کنترل می کند زیرا هیچگونه قند مصنوعی در ساختار این ترکیب استفاده نشده است.

ترکیباتی که در ساختار گرانولا به کار می رود، بسیار متنوع است. بر همین اساس در دستور آماده سازی این ماده غذایی هیچ محدودیتی وجود ندارد و شما با کمترین مواد غذایی نیز می توانید این صبحانه لذیذ و درجه یک را آماده کنید. گرانولا غذای سبکی است اما با خوردن آن احساس سیری خواهید کرد و تا ساعت ها بدن شما نیازی به ماده غذایی پیدا نخواهد کرد.

طبع گرانولا و موسلی تهیه شده با جو دوسرپرک

تفاوت گرانولا با موسلی در چیست
تفاوت گرانولا با موسلی در چیست

گرانولا طبع سردی دارد و معمولا در کنار ترکیبات خنکی همچون شیر و ماست سرو می شود، این ماده غذایی طعم فوق العاده ای دارد، به همین خاطر به صورت میان وعده برای رفع خستگی نیز استفاده می شود. بدون شک، خوردن گرانولا به عنوان صبحانه، تجربه بسیار لذت بخشی برای شما خواهد بود. علاوه بر این در صورت تمایل می توانید این ماده غذایی خوشمزه را به همراه بستنی و یا در کنار میوه های فصل میل نمایید.

افرادی که در طول روز، فعالیت های بسیار زیادی انجام می دهند، به منبع غذایی پرانرژی و مقوی احتیاج دارند، بدون شک گرانولا انتخاب بسیار درستی برای این افراد است. کسانی که مدام در حال پیاده روی و ورزش کردن هستند، می توانند این خوراکی خوش طعم را برای رفع خستگی خود آماده کنند. ترکیباتی که در گرانولا و موسلی به کار گرفته می شود ثابت نیست و به سلیقه شخصی فرد وابسته است.

مقاله تفاوت جو دوسر با جو دوسرپرک را بخوانید

گرانولا و موسلی چه فرقی با هم دارند؟

گرانولا و موسلی چه فرقی با هم دارند؟
گرانولا و موسلی چه فرقی با هم دارند؟

گرانولا و موسلی هر دو در برنامه غذایی، جایگاه ویژه ای دارند اما به دلیل تفاوت هایی که در این دو ماده غذایی دیده می شود، گروه های مصرف کننده آن ها با یکدیگر متفاوت هستند. افراد جوان و نوجوان که در سن رشد هستند باید بیشتر از سایر افراد به خوردن صبحانه، اهمیت دهند. بسیاری از این افراد نسبت به خوردن صبحانه تمایل چندانی ندارند، بنابراین استفاده از ترکیبی خوش طعم و مقوی همانند گرانولا برای این افراد ضروری است.

گاه برخی از افراد برای کاهش وزن و یا انجام یکسری ورزش های خاص، تنها از غذاهای کم کالری و مفید استفاده می کنند، این افراد بیشتر طرفدار موسلی هستند زیرا موسلی نسبت به گرانولا مفیدتر است و میزان کالری آن کمتر است. انتخاب صبحانه و یا میان وعده غذایی مناسب و سالم برای حفظ سلامتی و تقویت قوای جسمانی ضروری است.

برای خرید گرانولا از فروشگاه گرانولا و موسلی هلتی دیدن کنید

شناخت تفاوت گرانولا و موسلی کار نسبتاً سختی است. گرانولا و موسلی هر دو مواد تشکیل دهنده یکسانی دارند اما از نظر نوع پخت و طعمی که دارند با یکدیگر متفاوت هستند. طرفداران گرانولا و موسلی معمولاً به دو دسته تقسیم می شوند، یک سری افرادی هستند که بیشتر به دنبال خوردن صبحانه لذیذ و شیرین هستند و گروهی دیگر تنها به فکر مصرف صبحانه کم کالری و مفید می باشند.

برخی از تفاوت های گرانولا با موسلی

گرانولا و موسلی از نظر دستور پخت اندکی با یکدیگر تفاوت دارند، به گونه ای که برای آماده سازی موسلی از روغن استفاده نمی شود و تنها مواد تشکیل دهنده آن باید خیس بخورد تا آماده شود اما گرانولا حتماً باید با روغن سرخ و تفت داده شود، بنابراین همیشه حاوی مقادیر کمی تجربی است.

ترکیبات شکر و چربی، معمولاً در ساختار گرانولا دیده می شود در حالی که در موسلی چنین ترکیباتی اصلاً دیده نمی شود و تنها میوه های خشک برای شیرین تر کردن طعم آن، به کار می رود.

انواع مختلف گرانولا و موسلی و تفاوتی که با هم دارند

گرانولا و موسلی طعم های متفاوتی دارند، معمولاً گرانولا به دلیل وجود قند و چربی، طعم شیرین تری دارد، در حالی که موسلی طعم چندان شیرین و قوی ندارد و تنها مزه مواد تشکیل دهنده آن احساس خواهد شد. بدون شک موسلی به دلیل عدم وجود چربی و شکر در ساختار خود، کالری بسیار پایین تری نسبت به گرانولا دارد بنابراین موسلی، ماده غذایی سالم تری است.

گرانولا و موسلی در برنامه غذایی افراد زیادی دیده می شود، افرادی که رژیم غذایی محدود تری دارند، بیشتر از موسلی استفاده می کنند زیرا موسلی به دلیل داشتن کالری کمتر، برای رژیم های غذایی سخت، انتخاب مناسب تری است اما افرادی که بیشتر به دنبال خوردن صبحانه ای خوشمزه و لذیذ هستند، گرانولا را ترجیح می دهند. گرانولا و موسلی تاریخچه متفاوتی با یکدیگر دارند. موسلی در ابتدا در کشور سوئیس و گرانولا در آمریکا پخته شد.

حقایق تغذیه ای گرانولا و موسلی

گرانولا و موسلی، مواد غذایی بسیار مفیدی هستند، ارزش غذایی این دو ماده بسیار بالا است به همین خاطر بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. بهترین زمان برای مصرف گرانولا و موسلی به هنگام صبح است زیرا این دو ماده به خاطر ترکیبات بسیار مفید و مطلوبی که دارند، انرژی مورد نیاز بدن شما را برای شروع یک روز کاری پربازده، تامین می کند.

گرانولا معمولاً سریعتر آماده می شود ولی موسلی باید از شب قبل در مایعات مخصوص خیس داده شود. گرانولا، سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی دیگر است. این ماده در درمان بیماری های گوارشی و قلبی بسیار مفید است. نوع ترکیباتی که در تهیه این ماده استفاده می شود در تعیین ویتامین ها و همچنین سایر مواد مغذی دیگر مثل آهن، مس، سلنیوم، منیزیم و … تاثیر گذار است.

مزایای مصرف گرانولا و موسلی

یکی از مهمترین مزایای مصرف گرانولا و موسلی، افزایش سلامتی بدن است.  گرانولا و موسلی در کاهش وزن و حفظ تناسب اندام بدن، بسیار موثر است. گرانولا با وجود اینکه کالری بیشتری نسبت به موسلی دارد اما همچنان به حفظ اندام بدن کمک می کند زیرا این ماده دارای مقدار زیادی  کلسترول و سدیم است که برای کاهش وزن مناسب است.

مصرف گرانولا برای افرادی که دچار افزایش فشار خون هستند نیز بسیار موثر است. امروزه بسیاری از افراد با مشکلات قلبی و عروقی درگیر هستند، بدون شک مصرف گرانولا در بهبود وضع جسمانی این افراد بسیار مفید خواهد بود. این ماده غذایی به عنوان تقویت کننده در برنامه غذایی خود قرار دهید و از اثرات مثبت و مفید آن استفاده کنید.

ترکیب جادویی موسلی

موسلی، این ترکیب جادویی، روحیه شما را شاد می کند. مصرف موسلی به عنوان صبحانه به نفع مادران و نوجوانان است. امروزه دیگر با وجود موسلی، نگران صبحانه نخوردن فرزندان خود نباشید زیرا این ترکیبات اشتهای نوجوانان را باز می کند و انگیزه آن ها را برای خوردن صبحانه افزایش می دهد. موسلی سرشار از آمینو اسید، ترکیبات معدنی و ویتامین ها است در واقع می توان گفت که موسلی هر آنچه که بدن شما نیاز داشته باشد را تامین خواهد کرد.

لازم به ذکر است که هر چقدر ترکیبات موجود در این مواد طبیعی تر باشد، آنگاه فواید مصرف آن ها نیز افزایش پیدا می کند. گاه یکسری افزودنی های غیر مجاز به موسلی اضافه می کنند که این افزودنی ها تنها برای بهبود طعم موسلی استفاده می شود و هیچ فایده دیگری ندارد چه بسا برخی از این افزودنی ها سبب کاهش مزایای مصرف موسلی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *