حقایقی که درباره مصرف گرانولا باید بدانید

حقایقی درباره گرانولا

آیا گرانولا سالم است؟ گرانولا چقدر ارزش غذایی دارد؟ آیا واقعا” گرانولا رژیمی است؟ کالری گرانولا چقدر است و چه کسانی می‌توانند از این خوراکی خوشمزه و رژیمی استفاده کنند و منع مصرف گرانولا چیست؟ در این مقاله به تمام این سوالات پاسخ داده‌ایم.

ارزش غذایی گرانولا

ارزش غذایی گرانولا
ارزش غذایی گرانولا

اطلاعات تغذیه ای زیر توسط USDA برای 1/4 فنجان (29 گرم) گرانولای کلاسیک ارائه شده است.

کالری: 140
چربی: 9 گرم
سدیم: 85 میلی گرم
کربوهیدرات: 14 گرم
فیبر: 3 گرم
شکر: 4 گرم
پروتئین: 3 گرم

کالری گرانولا چقدر است؟

کالری گرانولا چقدر است؟
 

یک چهارم فنجان گرانولای کلاسیک حاوی حدود 140 کالری است، تقریباً به اندازه یک کلوچه یا سایر غذاهای خوشمزه پخته شده. اگرچه بسیاری از مردم گرانولا را یک غذای سالم می‌دانند، برخی از مارک‌های فروشگاهی و حتی مخلوط‌های خانگی می‌توانند منبع قابل توجهی از کالری قند و چربی باشند.

کربوهیدرات های موجود در گرانولا

در یک وعده گرانولا 14 گرم کربوهیدرات مصرف خواهید کرد. از آنجایی که گرانولا معمولاً با غلات کامل تهیه می شود، معمولاً از حدود سه گرم فیبر بهره مند خواهید شد. علاوه بر این، حدود چهار گرم شکر مصرف خواهید کرد.

چربی موجود در گرانولا

اکثر انواع گرانولا حاوی چربی هستند. گرانولای کلاسیک در هر وعده 9 گرم چربی دارد.

پروتئین موجود در گرانولا

آجیل و غلات موجود در موسلی به افزایش گرم پروتئین موجود در موسلی کمک می کند. با این حال، به طور کلی هنوز یک میان وعده کم پروتئین است. هر سروینگ حدود سه گرم پروتئین فراهم می کند.

دیگر عناصری که در گرانولا وجود دارند

به نقل از verywellfit.com :

بسته به مواد تشکیل دهنده، گرانولا می تواند ریزمغذی های قابل توجهی را فراهم کند.

گرانولا ویتامین E، تیامین، ویتامین K، ریبوفلاوین، ویتامین B6، اسید فولیک و اسید پانتوتنیک را تامین می کند.

مواد معدنی موجود در گرانولا شامل منگنز، فسفر، منیزیم، آهن، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است.

کالری و تغذیه گرانولا

کالری و تغذیه گرانولا
کالری و تغذیه گرانولا

نحوه درست کردن گرانولا در خانه یا برندی که خریداری می کنید می تواند تفاوت زیادی در کالری، کربوهیدرات و چربی گرانولا که مصرف می کنید ایجاد کند. بسته به مواد تشکیل دهنده مورد استفاده، اطلاعات تغذیه می تواند کمی متفاوت باشد.

اندازه سرو نیز هنگام ارزیابی تغذیه گرانولا یک مسئله است. برخی از برندهای گرانولا اندازه سروینگ را به عنوان یک چهارم فنجان ذکر می کنند. اما بسیاری از مردم بسیار بیشتر از این غذا می خورند. گرانولا غذایی است که به راحتی می توان آن را بدون فکر مصرف کرد، به خصوص زمانی که آن را مستقیماً از کیسه مصرف می کنید. در نتیجه، ممکن است خیلی بیشتر از یک وعده غذا بخورید.

فواید سلامتی که گرانولا دارد

فواید سلامتی که گرانولا دارد
فواید سلامتی که گرانولا دارد

گرانولا می تواند منبع سریع و راحت کربوهیدرات باشد. بسیاری از کوهنوردان و دیگر علاقه مندان به فضای باز دوست دارند زمانی که یک روز طولانی ورزش می کنند، گرانولا را برای تقویت فعالیت خود حمل کنند. گرانولا همچنین اگر آجیل مانند بادام یا گردو مصرف کنید، می تواند پروتئین را تقویت کند. فیبر غلات کامل موجود در گرانولا می تواند به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید

گرانولا همچنین می تواند مقدار قابل توجهی کالری از شکر اضافه شده تامین کند. برخی از مارک ها با شکر افزوده مانند شکر قهوه ای یا نیشکر ساخته می شوند. همچنین اگر با میوه خشک مارکی بخرید یا بسازید، شکر اضافه بیشتری نیز دریافت خواهید کرد.

بنابراین آیا باید گرانولا بخورید یا از آن اجتناب کنید؟ بستگی به نحوه استفاده شما دارد. اگر به منبع مناسبی از کربوهیدرات نیاز دارید، انتخاب خوبی است. اما فردی که سعی در کاهش وزن دارد ممکن است بخواهد از این غذا صرف نظر کند مگر اینکه بتواند اندازه وعده را کنترل کند.

نحوه مصرف گرانولا

اگر گرانولا را در خانه درست می کنید، می توانید مواد را متناسب با نیازهای غذایی خود کنترل کنید. هنگامی که دسته گرانولای سالم خود را دریافت کردید، آن را روی یک وعده ماست یونانی ساده بدون چربی برای یک وعده غذایی کم کالری در صبح بریزید. همچنین می توانید آن را با شیر بدون چربی ساده میل کنید. بعداً در روز، آن را با چند سبزی تازه به‌عنوان میان‌وعده بعد از ظهر میل کنید یا یک وعده بستنی کوچک را با انواع توت‌ها و گرانولا اضافه کنید تا نسخه‌ای سالم‌تر از بستنی ساندویی داشته باشید.

آیا گرانولا حساسیت زا است؟

آلرژی با گرانولا
آلرژی با گرانولا

اگر به دلایل سلامتی از غلات یا گلوتن اجتناب می کنید، باید از گرانولا اجتناب کنید زیرا معمولاً حاوی ترکیبی از غلات کامل است. علاوه بر این، کسانی که به آجیل حساسیت دارند باید فقط مارک های بدون آجیل مصرف کنند و مطمئن باشند که هیچ گونه آلودگی متقاطع در پردازش وجود نداشته است.

در نهایت، از آنجایی که این غذا معمولاً حاوی قندهای اضافه شده و میوه‌های خشک است، کسانی که قند خون را کنترل می‌کنند و سعی می‌کنند از مصرف زیاد قند اجتناب کنند، ممکن است بخواهند از گرانولا اجتناب کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *