علاقمندی
خانه / علاقمندی
دانستنی های سلامت
مقالات
۳۰
آبان
گردو، نه تنها به عنوان یک خوراکی خوشمزه و محبوب، بلکه به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی و خواص فراوان معروف است. این میوه کوچک با طعم خاص و لذتبخشش، به عنوان یک...
۳۰
آبان
اوتمیل چیست؟ انواع مختلف اوتمیل و ۷ فایده آن
وقتی صحبت از صبحانه میشود، اولین چیزهایی که به ذهنمان خطور میکند، پنیر و چای است. صبحانهای کاملا ایرانی که گاهی ضرر و کالری آن بیشتر از حد تصور است. حال آنکه صبحانههای مفیدتر و...
۳۰
آبان
۵ صبحانه عالی با جو دوسر پرک و گرانولا
جو دوسر پرک، یک ماده غذایی مقوی و پرخاصیت است که به دلیل پخت سریع و تنوع در طعم، به انتخابی محبوب برای صبحانه تبدیل شده است. علاوه بر اینکه سرشار از فیبر، ویتامین و...
۲۹
آبان
موسلی چیست؟ ارزش غذایی موسلی و ۴ فایده مصرف موسلی
موسلی چیست؟موسلی (muesli) یک واژه آلمانی به معنای “مخلوط” است که به طور سنتی از غلات کامل بو داده مانند جو دوسر، گندم، چاودار و برنج قهوهای به همراه آجیل، مغزها، دانهها و میوههای خشک...